Obavijest za roditelje učenika srednjih škola s područja Grada Preloga

Grad Prelog i ove godine sufinancira nabavu školskih udžbenika za učenike osnovnih škola s područja Grada Preloga. Projekt nabave besplatnih udžbenika za učenike osnovnih škola započeo je u školskoj godini 2014./2015. u suradnji sa Međimurskom županijom, a s ciljem da svi učenici na području Grada Preloga dobiju besplatne udžbenike.

Osim financiranja nabave školskih udžbenika za učenike osnovnih škola s područja Grada Preloga, gradonačelnik Grada Preloga Ljubomir Kolarek, 14. kolovoza 2018. godine, donio je Odluku o sufinanciranju cijene školskih udžbenika za školsku godinu 2018./2019. za učenike srednjih škola iz socijalno ugroženih obitelji. Pravo na sufinanciranje cijene školskih udžbenika imaju učenici, članovi socijalno ugroženih obitelji koji ispunjavaju uvjete prema odluci gradonačelnika koja je sastavni dio ove obavijesti (odluka, obrazac zahtjeva i popis potrebne dokumentacije u prilogu).

Za učenike iz jednoroditeljskih obitelji i učenike s teškoćama u razvoju gradonačelnik je donio  odluke o sufinanciranju cijene radnih bilježnica (odluke, obrazac zahtjeva i popis potrebne dokumentacije u prilogu). Pozivaju se roditelji koji udovoljavaju kriterijima da podnesu odgovarajuće  zahtjeve i potrebnu dokumentaciju, do 30. kolovoza 2018. godine u Upravni odjel za upravu i društvene djelatnosti, Prelog, Glavna 35.

(ž)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*