Obilježavanje Dječjeg tjedna u Prelogu – „Ljubav djeci prije svega“

Društvo Naša djeca Prelog, u suradnji sa Knjižnicom i čitaonicom Grada Preloga te Međimurskom Udrugom za ranu intervenciju u djetinjstvu (MURID) organizira ovoga tjedna obilježavanje Dječjeg tjedna u Gradu Prelogu.

Programi će se odvijati u prostorima Multimedijalne dvorane Croata insulanus Grada Preloga, Knjižnice i čitaonice Grada Preloga te prostorima Udruge Duga. Posljednjeg dana, u subotu 6. listopada, na prostoru iza gradske uprave, organizirat će se igraonica za djecu „Tepih u gradu“, u suradnji sa udrugom MURID.

Ulaz i sudjelovanje u svim pripremljenim radionicama i sadržajima je besplatan. Pod motom „Ljubav djeci prije svega“ Savez DND-u suradnji s DND u gradovima i općinama već više od trideset godina prvi puni tjedan u listopadu organizira Dječji tjedan. Nizom akcija i aktivnosti za djecu i s djecom nastoji se skrenuti pozornost najšire društvene javnosti na položaj djece u društvu. Dječji tjedan započinje „Međunarodnim danom djeteta“ (ponedjeljak – prvi dan u Dječjem tjednu).

(Željko Sokač)

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*