Održana sjednica Stručnog kolegija gradonačelnika Preloga

U srijedu, 20. lipnja 2018. godine, u prostorijama Grada Preloga održana je 6. sjednica Stručnog kolegija gradonačelnika Grada Preloga.

Uz gradonačelnika Grada Preloga Ljubomira Kolareka, sjednici je prisustvovao zamjenik gradonačelnika Zdravko Kvakan, predsjednik Gradskog vijeća Đuro Ujlaki, pročelnica Upravnog odjela za upravu i društvene djelatnosti Miljenka Radović, pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo i financije Željko Poredoš, direktor Gradskog komunalnog poduzeća „Pre-kom“ d.o.o. Prelog Siniša Radiković, direktor tvrtke „Marina“ d.o.o. Neven Hercigonja te voditeljica Odsjeka za financije i proračun Sandra Hlišć.

Većina točaka se odnosila na utvrđivanje prijedloga odluka za iduću sjednicu Gradskog vijeća koja će se održati 28. lipnja 2018. godine. Najvažnija točka bile su prve izmjene i dopune Proračuna Grada Preloga za 2018. godinu. Prvim izmjenama i dopunama Proračuna Grada Preloga predlaže se usklađenje dosadašnjeg izvršenja prihoda i rashoda, te planiranje novih prihoda i rashoda.

Ukupni proračun (nakon pokrića manjka iz prethodne godine) ostaje na razini prvobitnog plana i iznosi 50.890.000,00 kuna. Na dnevnom redu našla su se i izvješća o poslovanju gradskih tvrtki: „Pre-kom“ d.o.o., „Marina“ d.o.o. te „Gospodarske zone Prelog“ d.o.o. kao i prijedlog Odluke o prodaji udjela GKP „Pre-kom“ d.o.o. Općini Podturen.

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*