Međimurje Press
Grad Prelog Sport+

Otvorena vrata sportova na vodi!

Prostor Sportsko rekreacijske zone Marina u Prelogu, u subotu 7. kolovoza, bio je rezerviran za događanje pod nazivom Dan otvorenih vrata sportova na vodi.

Brojni zainteresirani građani odazvali su se pozivu te se uključili u neku od brojnih pripremljenih aktivnosti. Manifestaciju Dan otvorenih vrata sportova na vodi organizirali su Udruga sportske rekreacijske Croatian Outdoors, i Društvo športske rekreacije ČAKI iz Čakovca. Cilj manifestacije bila je promocija sportova na vodi u sklopu projekta „Međimurje – Europska regija sporta“, a u organizaciji su sudjelovali Grad Prelog, Marina Prelog, Turistička zajednica Grada Preloga i Međimurska županija.

Svi zainteresirani mogli su besplatno sudjelovati u kajakingu, raftingu i stand-up paddlingu (veslanje na dasci za surfanje). Također, mogle su se dobiti i informacije o upravljanju daskom ili kajakom te se moglo informirati o tehničkim specifikacijama plovila za plovidbu rijekama ili jezerima (i/ili morem).

Veliki broj zainteresiranih posjetitelja pokazao je da je prostor Marine te Jezero HE Dubrava, pravo mjesto za ovakva događanja u budućnosti.

(žs)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja