medjimurjepress@gmail.com

Otvorenje 39. svjetskog prvenstva u ribolovu za klubove

Prelog i Međimurska županija su, od 15. do 21. srpnja, domaćini 39. svjetskog ribolovnog prvenstva za klubove. Prvenstvo se održava u organizaciji Saveza sportskih ribolovnih društava Međimurske županije te Hrvatskog športsko ribolovnog saveza, uz veliku pomoć Grada Preloga i Međimurske županije. Za prvenstvo je prijavljeno 30 klubova iz cijelog svijeta, a natjecatelji svoje vještine pokazuju u Međimurju, koje je prepoznato kao jedna od najboljih destinacija sportskog ribolova.

Međimurskom ribolovnom savezu, ovo je peto svjetsko prvenstvo, uz veliko iskustvo u organizaciji velikih događaja. Otvaranje prvenstva održat će se u Parku Mladosti u Prelogu, uz Ljetne noći Grada Preloga, u četvrtak 18. srpnja, stožer svjetskog prvenstva smješten je u Hotelu Panorama, dok će se samo natjecanje održati uz kanal HE Čakovec – Orehovica koje nudi bogatstvo ribljeg svijeta pa će ribiči moći uloviti nosare, mrene, deverike, uklije, podust, klen i brojne druge ribe.

Pozivamo Vas na svečanost otvorenja, u četvrtak, 18. srpnja, u 19,00 sati, u Park Mladosti u Prelogu. U programu otvorenja sudjelovat će Mažoretkinje Grada Preloga, Puhački orkestar Grada Preloga, Mirko Švenda Žiga, dok će samo otvorenje biti dio Ljetnih noći Grada Preloga, gdje će sve posjetitelji i goste zabavljati Gustafi.

(žs)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*