medjimurjepress@gmail.com

Potpisani ugovori za financiranje javnih potreba u sportu

2019. godina, godina je u kojoj Prelog nosi naziv Europski Grad sporta Federacije europskih sportskih prijestolnica i gradova (ACES Europe). I u godini ovog laskavog naslova, Zajednica sportskih udruga Grada Preloga raspisala je Javni natječaj za financiranje javnih potreba u sportu u 2019. godini.

Ove je godine odobreno ukupno 35 programa, koje će provoditi 29 udruga,  u vrijednosti od 540.000,00 kuna. Svrha natječaja bilo je prikupljanje pisanih prijedloga projekata organizacija civilnog društva koje djeluju na području Grada Preloga u području sporta. U srijedu 10. travnja, potpisani su ugovori sa predstavnicima sportskih udruga.

Sa predstavnicima sportskih udruga, ugovore je potpisao predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Preloga Dejan Naranđa, koji je zahvalio svim prisutnim predstavnicima sportskih udruga na trudu koji ulažu u rad sportskih udruga na području Grada Preloga. Svima je nekoliko riječi podrške u njihovom radu dao i gradonačelnik Ljubomir Kolarek, obećavši daljnja ulaganja u sportsku infrastrukturu na području Preloga.

(žs)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*