Međimurje Press
Grad Prelog

Predstavljene radionice 3D printanja

U prostorima Poduzetničkog centra Prelog, održana je konferencija za novinare na kojoj su predstavljene radionice „Aditivne tehnologije – 3D CAD modeliranje i 3D print edukacije“. Ove radionice zajednički organiziraju tvrtka 3D Porta d.o.o. te Razvojna agencija PCP d.o.o. i Grad Prelog. Radionice su predstavili gradonačelnik Preloga Ljubomir Kolarek, direktor Razvojne agencije PCP d.o.o. Krešimir Glavina te direktor i vlasnik tvrtke 3D Porta d.o.o. Vladimir Sever.

Aditivna tehnologija proizvodnje ili 3D printanje podrazumijeva proizvodne procese koji se primjenjuju s ciljem stvaranja trodimenzionalnih objekata u kojem su slojevi materijala uzastopno formirani pod kontrolom računalnih programa. 3D tehnologije jako se brzo razvijaju i da bi se to moglo pratiti potrebne su kontinuirane edukacije osoba koje će koristiti ove tehnologije.

U ove radionice, Grad Prelog, uključit će se sufinanciranjem troškova 15 polaznika radionica iz tvrtki s područja Grada Preloga. Ukoliko želite naučiti nešto novo o 3D CAD modeliranju i 3D printanju ili želite samo upotpuniti svoje postojeće znanje možete se prijaviti na email info@pc-prelog.com i info@3dporta.hr . Rok prijave je od 15. travnja 2021. godine do popunjenja predviđenih kapaciteta.  Broj polaznika je ograničen te će se prijavljeni polaznici naknadno obavijestiti o terminima održavanja edukacija.

Aditivne tehnologije – PROGRAM EDUKACIJA

(žs)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja