Prelog ponovno dobio status ispitnog mjesta za provedbu vozačkog ispita

Ulaganjem u cestovnu i komunalnu infrastrukturu, kao i ulaganjem tvrtki koje se bave osposobljavanjem vozača za upravljanje vozilima raznih kategorija, Prelog je ponovno uspio dobiti status ispitnog mjesta. Prelog je preko 40 godina bio ispitno mjesto no zbog nekih tehničkih uvjeta prije desetak godina ono je ukinuto

Pregledom cestovne infrastrukture Grada Preloga, povjerenstvo sastavljeno od predstavnika Ministarstva unutarnjih poslova i predstavnika Hrvatskog autokluba, donijelo je odluku kojom Grad Prelog ispunjava minimum propisanih prometno – tehničkih uvjeta za provedu vozačkih ispita za vozila AM, A1, A2, A, B i BE kategorije iz nastavnog predmeta Upravljanje vozilom.

Gradonačelnik Kolarek istakao je veliko zadovoljstvo ovom odlukom, naglašavajući da je obaveza Grada Preloga i nadalje ulagati u cestovnu infrastrukturu kako bi promet kroz naselja Preloga bio što sigurniji. Jedno od najvećih ulaganja, u cestovnu infrastrukturu, u sljedećih nekoliko godina, biti će izgradnja zaobilaznice Grada Preloga, dok će do 6. prosinca, Dana Grada Preloga, biti postavljeni i semafori kod Srednje Škole Prelog.

(Željko Sokač)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
Tweet 20
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*