Međimurje Press
Grad Prelog

“Prelog, uključi se u sunce!” – saznajte sve što vas zanima o solarnoj energiji za kućanstva!

Grad Prelog, Međimurska energetska agencija MENEA, Energetska udruga građana “Zeleni Prelog” i Zelena energetska zadruga (ZEZ) provode kampanju “Prelog, uključi se u sunce!” kojom će se stanovnicima Preloga omogućiti informiranje i stručno savjetovanje o solarnim elektranama i solarnoj energiji za kućanstva.

U sklopu kampanje organizira se predavanje „Kako do vlastite solarne elektrane“ i 3. sastanak fokus grupe. Predavanje i sastanak će se održati u srijedu, 25. svibnja 2022. godine s početkom u 19:00 sati u prostorima Muzeja Croata Insulanus (multimedijska dvorana), Glavna 33, Prelog – 2. kat. Svoje sudjelovanje na predavanju potvrdite najkasnije do 25. svibnja 2022. godine u 12,00 sati na e-mail: grad-financije@prelog.hr

Program događanja se nalazi u prilogu, a više informacija o projektu možete pronaći na njegovim službenim stranicama https://www.interreg-central.eu/Content.Node/ENE-CE.html.

Predavanje se organizira u sklopu provedbe projekta ENES-CE – Povećanje kapaciteta javnih institucija u planiranju i provođenju lokalnih energetskih strategija i planova u suradnji sa građanima, a u kojem su hrvatski partneri Grad Prelog i Međimurska energetska agencija d.o.o., MENEA.

Poziv na predavanje – Prelog, uključi se u sunce! (1).

Željko Sokač

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja