medjimurjepress@gmail.com

Preloška događanja do 28. kolovoza

DOM KULTURE – FILMSKI PROGRAM

  • 24. I 25.8.2019., SUBOTA I NEDJELJA U 18 SATI

  • Dora istražuje izgubljeni grad (Dora and the Lost City of Gold)

Avanturistički, obiteljski; Uloge: Isabela Moner, Benicio Del Toro, Eva Longoria

Provodeći većinu života u istraživanju džungle sa svojim roditeljima, ništa nije moglo Doru pripremiti za njenu najopasniju avanturu ikada – srednju školu. Iako ju ta ideja o školi i nije pretjerano oduševila, pogotovo jer će za to vrijeme njezini roditelji tražiti Grad od zlata, Dora baš i nema previše izbora. Smjestili su je kod rođaka, krenula je u srednju, a onda se na jednom izletu stvari jako zakompliciraju. Doru i njezinu ekipu otmu zlikovci koji svim silama žele pronaći Grad od zlata.

  • 24. I 25.8.2019., SUBOTA I NEDJELJA U 20 SATI

  • Dobri dečki (Good boys)

Komedija; Uloge: Jacob Tremblay, Molly Gordon, Will Forte

Koliko loš jedan dan stvarno može biti? Iz pera tvoraca filmova Superbad, Susjedi iz pakla te Sausage party dolazi dokaz da jedan dan STVARNO može biti loš u novoj komediji DOBRI DEČKI. Nakon što je po prvi puta u životu pozvan na “zabavu ljubljenja” 12 godišnji Max, kojeg glumi Jacob Tremblay, počinje paničariti jer se ne zna ljubiti. Željan znanja i učenja Max sa svojim najboljim prijateljima Thorom (Brad Noon) i Lucasom (Keith L. Williams) krade tatin dron u namjeri da špijunira par iz susjedstva kad se ljube. Naravno tatin dron je stroga “NE PRIBLIŽAVAJ SE” zona. Kako to i inače biva ništa planirano ne ide po planu, dron pada u neprijateljske ruke, odnosno bivaju uhvaćeni u svojoj špijunskoj misiji i curi iz susjedstva, koja je prozrela njihovu namjeru, se ne sviđa što je špijuniraju te im odbija vratiti drona. To pokreće lančani niz zgoda i nezgoda kao što su: droga, policija, tučnjava, prelazak autoputa, seksualna pomagala….. u potrazi za izgubljenim dronom. Komedija DOBRI DEČKI na zabavan način pokazuje probleme koji muče sve „dobrice“ u odrastanju te u interakciji s okolinom. Iako su glavni junaci filma 12 godišnjaci komedija vrvi „pikantnim“ humorom koji je više prilagođen malo starijoj publici s obzirom na eksplicitne šale, drogu, sexualne igračke i prostačenje……dobri dečki više nisu tako dobri.

DOGAĐANJA

  • 27.8. DO 29.8. 2019., DJEČJI BICIKLISTIČKI KAMP

U organizaciji Biciklističkog kluba Prelog, na sportskim terenima Sportsko rekreacijskog centra DG Sporta, od 27. kolovoza do 29. kolovoza, održat će se osmi dječji biciklistički kamp. Nakon prošlogodišnjeg kampa, u sklopu projekta Happy Bike, ove godine se opet organiatori vraćaju u stari model organizacije kampa. Tijekom kampa će biti postavljeno nekoliko zanimljivih poligona na kojima će djeca moći, uz stručno vodstvo trenera, usavršiti tehniku vožnje bicikla i naučiti ponešto o biciklizmu. Kamp svaki dan započinje u 18,00 sati i traje do 19,30 sati. Djeca starija od 10 godina posjet će XC stazu Berek i terenski proći osnovnu obuku brdskog biciklizma te će na taj način usavršiti svoje vozačke sposobnosti. Važno je napomenuti da je kamp besplatan i da će, kroz tri dana, koliko traje kamp, djeci biti osigurana okrepa. Posljednjeg dana kampa, u četvrtak 29. kolovoza dodijelit će se pohvalnice svim sudionicima kampa.

  • 26.8. DO 30.8. 2019., LJETNI KAMP „TIGRIĆ“ KARATE KLUBA „MIHOVIL“ PRELOG

Pod pokroviteljstvom Zajednice sportskih udruga grada Preloga, a u organizaciji Karate kluba „Mihovil“ Prelog, 26., 28. i 30. kolovoza 2019. godine, održat će se četrnaesti ljetni kamp za karatiste pod već dobro poznatim motom „Jedan više na treningu, jedan manje na ulici.“ U novi početak školske godine potrebno je krenuti motivirano i spremno, a zabavan i zanimljiv trening nakon dugih ljetnih praznika, tijekom kojih je puno odmaranja i pokoje ljenčarenje bilo neizbježno, najbolji je način za dovođenje u formu kako tijela tako i duha. Stoga su na besplatan karate kamp dobrodošli svi zainteresirani mališani stariji od osam godina među kojima će se zasigurno pronaći i budući aktivni karatisti koje u Klubu s veseljem očekuju. Uz podizanje natjecateljske forme karatista te svjesnosti o vođenju zdravog i aktivnog načina života, svrha okupljanja je i popularizacija karate sporta u Prelogu. Na kamp možete doći u ponedjeljak, srijedu i petak od 18 do 19 sati, a trenirat će se na vanjskim terenima i u dvorani Srednje škole Prelog. Kamp će voditi treneri: Miljenko Krušelj, nositelj crnog pojasa 4. dan, Nikola Markan, nositelj crnog pojasa 2. dan, Luka Marđetko, nositelj crnog pojasa 1. dan i Maja Šestak, nositeljica crnog pojasa 1. dan. Dodatne informacije možete dobiti na broj telefona 099 604 0298.

(žs)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*