medjimurjepress@gmail.com

Primaju se dobrovoljni prilozi za Pikač!

Priprema se novi “Pikač”, humoristično-satirični list koji u Prelogu izlazi ravnih 80 let! Ili, za one kojima teže ide računanje, od 1939. Okrugla je to brojka, obljetnica bi se reklo, pa ste pozvani da ju i vi uveličate svojim tekstovima, karikaturama, vicima, šalama i pošalicama…

Kako uredništvo “Pikača” nije ograničeno, ni teme nisu ograničene samo na Prilok, pa uzimamo priloge o svim političko-društveno-ekonomsko-sportsko-kulturno-rekreativno-religijskim temama. Pišite o svemu kaj poštenoga čoveka tišti i tjera ga da od muke vrišti. Tko zna, možda tegobe projdu kad ih stavite na papir. Kak bi primarijus Hans rekli: “Smijeh je najbolji lijek!” I još se na njega ne plaća participacija. Samo najte vrijeđati i nanositi duševne boli za koje lijeka u Hrvatskoj još nema, a mi pak nemamo peneze i za doktore fiškale i sudske poliklinike. Sve svoje cijenjene priloge možete bez straha dostaviti na e-mailpikac@gmail.com ili poslati pomoću goluba na adresu: Pokakani krovi 35. Prilogi se ne plaćaju, nismo u restoranu.

Rok za dostavu je 10. ožujka do 11:59 vur. Možda nekoga još koji minut i pričekamo, ali to se onda naplaćuje. Hvala na čitanju i skupite hrabrost, dajte da se vaš glas čuje i dalje od šanka i bračne postelje!

P.S. Nepismenima dajemo poštambiljane potvrde da su pismeni, cijena 99,99 kuna.

ŽELJKO SOKAČ

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*