Prvi dan škole i u Prelogu

U ponedjeljak, 3. rujna, zaživjele su učionice Osnovne škole Prelog i Osnovne škole Draškovec. Posebnim su prigodnim programom, u obje škole, dočekani prvašići. Za njih su stariji učenici i u Prelogu i u Draškovcu pripremili program ispunjen pjesmom, plesom i recitacijom.

Zbog obnove vrtića u Prelogu, ovo će biti posebno zanimljiva školska godina u Prelogu. Naime, u prostoru Osnovne škole Prelog, boravit će i mališani iz Dječjeg vrtića Fijolica, tako da će u školskoj zgradi, nove prvašiće dočekati i njihove tete iz vrtića. U Draškovcu pak se posebno veselje očekuje tijekom prvog polugodišta.

Naime, kako je najavio gradonačelnik Ljubomir Kolarek, do mjeseca studenog trebali bi biti završeni svi radovi na sportskoj dvorani Osnovne škole Draškovec.

U školama kontinentalne Hrvatskoj prvo polugodište traje od 3. rujna do 21. prosinca 2018. godine, dok drugo polugodište počinje 14. siječnja 2019. godine. Proljetni odmor svih učenika počinje 18. travnja, a završava 26. travnja te nastava počinje 29. travnja.

(žs)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*