Radni sastanak predstavnika Grada Preloga i Hrvatskih cesta

U Upravi Grada Preloga održan je radni sastanak gradonačelnika Ljubomira Kolareka, pročelnika Upravnog odjela za gospodarstvo i financije Željka Poredoša, sa v.d. direktorom Hrvatskih cesta Poslovne jedinice Varaždin Davorom Bobičancem.

Tema razgovora bili su zajednički projekti Hrvatskih cesta i Grada Preloga na području Preloga te budući planovi. Poseban je naglasak stavljen na dinamiku izgradnje zaobilaznice Grada Preloga.

Ovaj je projekt trenutno u fazi izrade glavnog projekta te se uskoro očekuje i dobivanje građevinske dozvole, kao i skori početak radova. Razgovaralo se i o kompletnoj rekonstrukciji „ulaza u Prelog“ iz smjera Čakovca, tj. o rekonstrukciji raskrižja državne ceste D20 te nerazvrstane ceste Ulice Antuna Mihanovića u Prelogu, a taj je projekt pred dobivanjem građevinske dozvole te se njegova realizacija očekuje do Dana Grada Preloga. Također se razgovaralo i o kompletnoj rekonstrukciji i obnovi državne ceste D20 s izgradnjom biciklističkih traka do Donjeg Vidovca. U ovaj projekt potrebno je uključiti i izgradnju lijevog i desnog skretača kod novoizgrađene sportske dvorane i groblja u Draškovcu.

(žs)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*