Međimurje Press
Grad Prelog

Širenje smještajnih kapaciteta Hotela “Panorama”u Prelogu!

Ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac donijela je Odluku o odabiru projekata i dodjeli bespovratnih potpora temeljem Programa „Konkurentnost turističkog gospodarstva“ za 2022. godinu u ukupnom iznosu od 21,5 milijuna kuna za 224 projekta na području cijele Hrvatske. Odluka je donesena temeljem provedenog Javnog poziva za prijavu subjekata malog gospodarstva za dodjelu bespovratnih sredstava, na koji se prijavilo ukupno 403 projekta. Poziv je objavljen krajem svibnja 2022. godine. Među odabranim projektima našao se i projekt DG Sporta d.o.o. u vrijednosti od 250.000,00 kuna naziva „Dodatni sadržaj i podizanje kvalitete uređenja i opreme Hotela Panorama“. Odabirom tog projekta, Ministarstvo turizma i sporta poduprlo je novu kategorizaciju i proširenje kapaciteta hotela, ali i destinacije Grad Prelog te ojačalo konkurentnost obje institucije na turističkom tržištu.

Hotel je sredinom godine obilježio 10 godina poslovanja, a početkom godine proširio je ne samo svoje smještajne kapacitete, već i kapacitete destinacije Grad Prelog, za 30 soba te opravdano dobio četvrtu zvjezdicu. Gosti u Prelog i Hotel Panoramu ne prestaju stizati, a o kvaliteti smještaja u Prelogu, uz panoramski pogled na Akumulacijsko jezero HE Dubrava, govori i činjenica da je hotel omiljeno mjesto za pripreme vrhunskih sportskih ekipa, između ostalih i hrvatske ženske rukometne reprezentacije.

„Turistička zajednica Grada Preloga iznimno je ponosna na postignuća Hotela Panorama te im čestita na ostvarenom uspjehu. Ulaganjem u naš Prelog, DG Sport d.o.o. doprinio je većoj konkurentnosti destinacije, ali i poboljšanju turističke ponude. Nadamo se da će ova uspješna priča biti dodatna motivacija ostalim poduzetnicima i subjektima u turizmu na području Grada za usavršavanje vlastitih proizvoda i stvaranje kvalitetnih i uspješnih projekata“, poručuje direktorica Turističke zajednice Grada Preloga, Petra Bobić.

(žs)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja