Sjednica Stručnog kolegija gradonačelnika Grada Preloga

Uoči nove sjednice Gradskog vijeća Grada Preloga, održana je u petak 21. lipnja sjednica Stručnog kolegija gradonačelnika, kojem su uz gradonačelnika Ljubomira Kolareka prisustvovali i zamjenik gradonačelnika Zdravko Kvakan, predsjednik Gradskog vijeća Đuro Ujlaki, njegov zamjenik Dražen Novak, pročelnica Upravnog odjela za upravu i društvene djelatnosti Miljenka Radović te pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo i financije Željko Poredoš.

Najvažnija točka dnevnog reda bile su I. izmjene i dopune Proračuna Grada Preloga za 2019. godinu. Proračun Grada Preloga za 2019. godinu donijet je 29. studenog 2018. godine na 9. sjednici Gradskog vijeća Grada Preloga u iznosu od 69.600.000,00 kuna. Prvim izmjenama i dopunama Proračuna Grada Preloga predlaže se usklađenje dosadašnjeg izvršenja prihoda i rashoda, te planiranje novih prihoda i rashoda. Ukupni iznos proračuna umanjuje se za 5.840.000,00 te iznosi 63.760.000,00 kuna.

Na dnevnom redu kolegija našla su se i izvješća o poslovanju gradskih tvrtki „Gospodarske zone Prelog“ d.o.o., GKP „Pre-kom“ d.o.o. te „Marina Prelog“ d.o.o., zatim prijedlozi odluka o izmjeni Odluke o porezima, o izmjenama i dopunama Odluke o komunalnom doprinosu, o raspoređivanju sredstava za financiranje redovitih političkih aktivnosti u 2019. godini te Prijedlog Dopune Plana gospodarenja otpadom Grada Preloga za razdoblje 2017. do 2020. godine.

Svi prijedlozi odluka upućeni su Gradskom vijeću Grada Preloga, koje će svoju sjednicu održati u četvrtak 27. lipnja 2019. godine.

(žs)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*