medjimurjepress@gmail.com

Sufinanciranje cijene školskih udžbenika za školsku godinu 2019./2020.

Gradonačelnik Preloga Ljubomir Kolarek, donio je Odluku o sufinanciranju cijene školskih udžbenika za školsku godinu 2019./2020. za učenike srednjih škola iz socijalno ugroženih obitelji s područja Grada Preloga, čiji članovi kućanstva nisu korisnici zajamčene minimalne naknade, sukladno propisu kojim se uređuje područje socijalne skrbi, zatim Odluku o sufinanciranju cijene drugih obrazovnih materijala za učenike s teškoćama u razvoju i Odluku o sufinanciranju cijene drugih obrazovnih materijala za učenike iz jednoroditeljskih obitelji.

Pravo na sufinanciranje cijene školskih udžbenika imaju učenici, članovi socijalno ugroženih obitelji koji ispunjavaju uvjete prema odluci gradonačelnika koja je sastavni dio ove obavijesti (odluka, obrazac zahtjeva i popis potrebne dokumentacije u prilogu).

Školski udžbenici će se sufinancirati učenicima, članovima socijalno ugroženih obitelji čiji mjesečni prihod po članu kućanstva iznosi do 1.200,00 kuna. Pozivaju se roditelji koji udovoljavaju kriterijima da podnesu odgovarajuće  zahtjeve i potrebnu dokumentaciju, do 6. rujna 2019. godine u Upravni odjel za upravu i društvene djelatnosti, Prelog, Glavna 35.

(mp)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*