Međimurje Press
Grad Prelog

“Vesela loptica” otvara svoja vrata

OTVORENJE NOVOG DJEČJEG VRTIĆA U PRELOGU 4.RUJNA U 12 SATI

Izgradnja Dječjeg vrtića “Vesela loptica” započela je 22.11.2016. godine. U izgradnju i namještanje vrtića uloženo je više od 5.5 milijuna kuna. Nositelj investicije je tvrtka MIKLOŠKA-BAUER USLUGE d.o.o. iz Preloga s direktoricom Leonardom Mikloška Bauer.

Prije samog otvorenja u ponedjeljak 4. rujna 2017., investitori i djelatnici vrtića održat će u petak, 1. rujna 2017. godine (15.00-18.00 sati) Dan otvorenih vrata kada pozivaju sve zainteresirane građane, a posebno roditelje i djecu da slobodno dođu i razgledaju vrtić, poigraju se i uključe na besplatne likovne radionice i treninge u sportskoj dvorani vrtića.

https://www.facebook.com/LopticaPrelog/?ref=bookmarks

Također, od petka, 1. rujna 2017. u razdoblju od 15:00 do 19:00 sati započinju i upisi u prostorijama novog vrtića koji će se nastaviti i sljedeći tjedan, pa sve do popunjenja kapaciteta vrtića. 

Znatiželjno, sretno te sigurno dijete koje osvještava i razvija svoje potencijale nit je vodilja vrtića, stoga će se od samog početka vrtić držati tih načela uvažavajući različitosti te poticati djecu da istražuju i otkrivaju vlastite potencijale i sposobnosti.

(i.s.)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja