Međimurje Press
Grad Prelog

Zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom i provedbom projekta Aqua Adventures!

Održan je treći sastanak projektnih partnera u sklopu projekta akronima AQUA ADVENTURES koji provode Grad Prelog i mađarska općina Kistolmács, a sufinancira Europska unija iz programa INTERREG V-A Program suradnje Mađarska-Hrvatska 2014.-2020.

Pozdravni govor u ime Grada Preloga održao je pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo i financije Željko Poredoš, a u ime mađarskih partnera pročelnik Imre Simonyai. O provođenja projekta u Prelogu govorio je voditelj projekta Damijan Bermanec, a o budućim planovima voditeljica komunikacija Petra Bobić. Implementaciju projekta u Mađarskoj predstavila je voditeljica Judit Vinhoffer.

Partneri su izrazili zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom i provedbom projekta, ali i svijest o tome da im najveći dio posla tek predstoji. Također, nadaju se da pandemija neće imati daljnje negativne utjecaje na prekogranični karakter projekta. U sklopu projekta akronima AQUA ADVENTURES dosad su u Prelogu organizirane dvije radionice o lokalnoj flori i fauni, gastronomska manifestacija Dani dravske ribe, trodnevna nautička manifestacija Lov na labuđe pero, a početkom iduće godine planira se početak radova u zapadnom dijelu Sportsko-rekreacijske zone Marina.

Sadržaj je isključiva odgovornost Grada Preloga i ni pod kojim uvjetima ne odražava stav Europske unije i/ili Upravljačkog tijela.

(žs)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja