medjimurjepress@gmail.com

Zelena čistka 2019.

Grad Prelog obavještava da će se i ove godine uključiti u najveću nacionalnu kampanju “Zelena čistka 2019”, u okviru Dana Planeta Zemlje

Osnovni cilj Zelene čistke je uključiti što veći broj građana, odnosno volontera, u organizirano čišćenje nepravilno odbačenog otpada a ove godine i otpadnog tekstila te na taj način osvijestiti građane o problemu otpada i važnosti pravilnog postupanja istim.

U tu svrhu Grad Prelog poziva sve zainteresirane građane, da se zajedno sa Udrugama i Mjesnim odborima sa područja Grada priključite te aktivno sudjelujete u «Eko akciji proljetnog čišćenja» koja će se održati tijekom mjeseca travnja (od 13. do 20. travnja 2019. godine). Za sve sudionike akcije osigurati će se vreće za otpad, zaštitne rukavice, klipići i sokovi dok će GKP PRE-KOM d.o.o. i Humana nova izvršiti prihvat i odvoz prikupljenog otpada te otpadnog tekstila. Vreće za otpad i zaštitne rukavice dostavit će se na dogovorenu adresu po pozivu i dogovoru.

Zborna mjesta za Grad Prelog su Osnovna škola Prelog, Srednja škola Prelog, te prostor „Marine“, za naselje Draškovec – Osnovna škola, za naselje Cirkovljan – Osnovna škola, dok su zborna mjesta za ostala naselja Domovi kulture. Akcija će se provoditi na lokacijama kao i prethodnih godina.

MOLIMO VAS DA PUTEM E-MAILA ILI TELEFONSKI NAJKASNIJE DO 10.04.2019.g. POTVRDITE SVOJE SUDJELOVANJE, JAVITE KONTAKT OSOBU, MJESTO ODLAGANJA PRIKUPLJENOG OTPADA TE ADRESU ZA DOSTAVU VREĆA ZA OTPAD I ZAŠTITNIH RUKAVICA.

/Željko Sokač/

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
Tweet 20
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*