Međimurje Press
Grad Prelog

Zmajarski klub Rode u Prelogu dobio novi oslikan hangar!

Zmajarski klub Rode, u suradnji s Udrugom Graffiti Ranč Legrad, organizirali su druženje ljubitelja zmajeva, letjelica i visina te oslikavanje dijela hangara Zmajarskog kluba Rode

Sve se to zbivalo na prostoru letjelišta Zmajarskog kluba Rode, u subotu 10. srpnja. Hangar Zmajarskog kluba Rode tako je dobio novo atraktivno lice, koje će sigurno privući još više ljubitelja visina i avantura. Unatoč najavljenom lošem vremenu, u goste su sa raznim letjelicama (bili su tu avioni, žirokopteri, paraglajderi), stigli i prijatelji Zmajarskog kluba Rode iz Županje, Zagreba, Čakovca i Zlatara, pokazavši svoje letačke vještine i mogućnosti svojih letjelica.

U večernjim, odnosno noćnim satima, u suradnji sa Astronomskim aeronautičkim društvom iz Zagreba svi zainteresirani su mogli naučiti o zvijezdama te je održana i edukativna i praktična radionica vezana za promatranje zvijezda teleskopom. Sa Udrugom Graffiti Ranč Legrad dogovorena je buduća suradnja, kako bi cijeli hangar poprimio novo i atraktivno lice, a sve su posjetili i pozdravili i gradonačelnik Preloga Ljubomir Kolarek te predsjednik Gradskog vijeća Đuro Ujlaki.

(žs)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja