Gradonačelnik i zamjenici obradovali učenika Hrvoja Levačića

Uoči posljednje sjednice Gradskog vijeća Čakovca, koja je održana na Međunarodni dan dječjih prava, gradonačelnik Grada Čakovca Stjepan Kovač primio je učenike 3. osnovne škole te slušao njihove pitanja i prijedloge. Među učenicima posebno je aktivan bio učenik drugog razreda, Hrvoje Levačić, koji je za božićni poklon zaželio prijenosno računalo. Gradonačelnik i njegovi zamjenici želju su mu u petak uoči svetog Nikole, i ispunili.

Goran je odlični učenik, a u njegovom žaru za stjecanjem novih znanja ne sputava ga činjenica da je slabovidan. Kako je prilikom prijema u studenom rekao, već dugo si želi tablet ili laptop, pomoću kojeg bi lakše učio i pratio nastavu, a u slobodno vrijeme se i igrao. Gradonačelnik Kovač, zajedno sa svojim zamjenicima Mariom Medvedom i Romanom Bogdanom tu su mu želju u petak uoči Nikolinja i ispunili, iznenadivši njega i ostale učenike 2A razreda 3. osnovne škole Čakovec.

Predavši mu računalo, gradonačelnik je rekao da vjeruje da će Hrvoje zahvaljujući njemu biti još bolji učenik, te da će mu ono pomoći prvenstveno u savladavanju gradiva, a naravno i za igru. Naravno, ni Hrvoje nije ostao dužan, te je gradonačelnik i zamjenicima čestitkom zaželio mirne i sretne božićne blagdane. Naravno, ni Hrvojevi prijatelji iz razreda nisu ostali bez poklona. Njima su zamjenici podijelili slatkiše.

IMG_8262 IMG_8300

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*