Anamarija Krčmar: “Ja vjerujem…”

Piše: Anamarija Krčmar

ŽELIM TI SVU SREĆU PAULA!

Poznavajući je tek toliko, samo iz viđenja rekli bi mnogi koji obitavaju našim krajem, da bih je prije puna četiri mjeseca upoznala i kao osobu.

Iako svi o njoj pričaju kao o najljepšoj, najtalentiranijoj, najsposobnijoj te još hrpu superlativa koje bi mogla nabrojat, ali taj su posao ionako odradili svi ostali mediji prije mene pa ću iznijeti ono najvažnije. Kakva je iznutra.

Vrativši se četiri mjeseca unazad kad je stala ispred mene, Paula Percač, (danas poznatija kao najljepša Međimurka), više me očarala karakterom nego izgledom. Besprijekoran odgoj za koji odajem sve pohvale njenim roditeljima rezultiran pristojnošću, susretljivošću te skromnošću, osvojio me na prvu. Prizemljenost koju potvrđuje njezin stav koji se nije promijenio ni nakon titule. Zrelo razmišljanje koje sam zamijetila u svakom segmentu razgovora s njom i maniri koji je čine damom kakva bi jedna Miss i trebala biti.

Izuzetno komunikativna i nedvojbeno uvijek spremna pomoći svakome vrline su koje je čine u tolikoj mjeri takvom ljepoticom. Paula danas kreće za Biograd, gdje će se održati izbor za Miss Hrvatske 2017. , a ja vjerujem da će idući tjedan ispred mene stajati Miss Hrvatske, jer manje ni ne zaslužuje. Želimo joj svu sreću.

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Anamarija Krčmar

Vezane vijesti

Komentiraj

*