medjimurjepress@gmail.com

Crtica

U ponoć započinje izborna šutnja. Ono što Međimurcima ide u prilog je korektna kampanja sudionika na brojnim listama. Istine radi, neki su pobjegli od sučeljavanja, zakupili su osobne emisije, članke, ne samo lokalno već i nacionalno. U takvim slučajevima nema grešaka, sve je predivno i teče med i mlijeko.

Neki su krenuli na sučeljavanja i nakon nekih rečenica i nemuštosti, bolje da i nisu došli. Svatko se trudio na svoj način, neki čak vodili umjesto lokalne, nacionalnu politiku.

Šarenilo boja, stranka i pojedinaca, srećom, dobrano će se razrijediti u nedjelju. Nakon nedjelje svi će po običaju biti pobjednici, a slijedeći tjedan već ćemo polako gledati u drugi krug i tko će koga podržati ili kao što to obično biva, prevariti.

Mijenjati će se kampanjski nastupi, ozbiljnost će doseći maksimum. Više neće biti igre ili šale, a ni milosti.

Sve u svemu, ovisno o broju izlaznosti na birališta, mobilizaciji članstva, dobiti ćemo nove čelnike općina, gradova i čelnika županije.

Nakon ove kampanje, samo je jedno sigurno. Najveću korist u 2017. g. već sada su dobila Dobrovoljna vatrogasna društva diljem Međimurja. Od šmrka, pumpi, do vatrogasnih kola i ventila. Barem smo osigurani od požara.

(R.Dobošić)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
Tweet 20
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*