9. Međunarodni studentski istraživački simpozij o interkulturalnom učenju

Svečano otvorenje 9. Međunarodnog studentskog istraživačkog simpozija  o interkulturalnom učenju, koji Fakultet organizacije i informatike tradicionalno jednom godišnje organizira u suradnji sa sveučilištima iz Sjedinjenih Američkih Država, bit će upriličeno u ponedjeljak, 17. lipnja 2019. na FOI-ju s početkom u 09:30 sati u dvorani 3 (Pavlinska 2, Varaždin).

Cilj studentskog simpozija je poticanje međunarodne suradnje studenata i nastavnika u području znanstvenih istraživanja te umrežavanje u međunarodne istraživačke timove. Studenti prezentiraju rezultate projekata koje provode na matičnim institucijama, a upravo je istraživački rad važan dio obrazovnih programa na američkim sveučilištima.

Ovogodišnji partneri Fakultetu organizacije i informatike u organizaciji su Sveučilište Cincinnati iz Ohia, Sveučilište Centralna Florida iz Orlanda na Floridi,  Sveučilište DePaul iz Chicaga u saveznoj državi Illinois i Sveučilište Južna Karolina iz Kolumbije u saveznoj državi Južna Karolina u SAD-u.

Nastavnici i studenti spomenutih američkih sveučilišta bit će prisutni na ovoj svečanosti i na konferenciji za medije koja će biti održana uoči nje, pa će biti prilike za Vaša pitanja ili individualni intervju po želji.

Agenda_9th Sympos _2019_200_web_pdf

VIKA KEREKEŠ

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*