Akcija Movember PUB QUIZ u organizaciji Rotaract kluba Međimurje

Mjesec borbe protiv raka, #Movember, uz odlične brkove kulminira velikim kvizom u Starom Hrastu!

24. studenog u 19:30 će 33. Pub Quiz u Starom Hrastu biti specijalni kviz u kojem sudjeluju i mladi iz Rotaract Club Međimurje.

Movember je pokret koji je započeo u Australiji, a kroz godine se proširio i na ostatak svijeta. Ime dolazi iz kombinacije riječi November i moustache, a obilježava ga njegovanje tradicije brka (i/ili brade) kod muškaraca.  Nošenjem brkova potiče se povećanje svijesti o problemu raka prostate kod muškaraca, ali i općenito svijesti o problemima ove teške bolesti.

U suradnji s Rotaractom, Stari Hrast i Pub Quiz će zajedno sa Županijskom ligom protiv raka napraviti jedan cjelovečernji kviz u kojem ćemo skupljati donacije igrača, partnera, prijatelja za rad Županijske lige protiv raka!

No, ovaj kviz samo je kulminacija akcija koje traju cijeli mjesec, pa ćemo tako saznati tko ima najbolji brk od kvizaša,  koliko smo prikupili novčanih sredstava kroz regularne kvizove i tko je najbolji kvizaš u Međimurju!

U četvrtak 24. studenog sve pozivamo u Stari Hrast, bilo da se natječu na kvizu, zabave uz dobra pitanja i program, ili samo podrže ovu dobročiniteljsku akciju, uz prigodne poklone za najigrače.

Za kviz je dostupno 18 mjesta – kotizacije (donacije) iznose 50 kn     (team), a cijeli iznos bit će doniran Županijskoj ligi protiv raka. 

Prijave ekipa u inbox ili na br. tel 0989322379 (Morana).

Facebook: racmedjimurje

(Morana Kiš)

 

 

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*