medjimurjepress@gmail.com

Čelnici grada obišli zimske kampove

Dužnosnici Grada Čakovca, zamjenici gradonačelnika Mario Medved i Zoran Vidović obišli su danas zimske radionice i sportski kamp iz plivanja, koje su i ove godine za čakovečke osnovnoškolce organizirao Grad Čakovec.

Redom, posjetili su Dom amatera, gdje se održavaju radionice iz tradicijske kulture, II osnovnu školu u kojoj se odvijaju informatičke radionice, III osnovnu školu sa radionicama tehničke kulture te Gradske bazene “Marija Ružić” na kojima se obučavaju plivači.

Tijekom sutrašnjeg dana obići će i informatički kamp koji započinje u I. osnovnoj školi.

Prilikom obilaska radionice za tradicijsku kulturu zamjenik gradonačelnika MARIO MEDVED izjavio je da se zimski kampovi i radionice održavaju 12-tu godinu za redom. Rekao je da se ove godine prijavilo se preko 600 osnovnoškolaca s područja Grada Čakovca. Najviše prijavljenih učenika ove godine dobila je radionica tehničke kulture i to nas posebno raduje. Osnovna intencija je da kroz zimske praznike djeci pruža nadstandard i mogućnost da usvoje nova znanja i vještine koje bi im pomogle u daljnjem osnovnoškolskom i srednjoškolskom obrazovanju. Grad Čakovec ovaj projekt financira s 70 tisuća kuna, naglasio je Medved.

(rd)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*