Međimurje Press
Kultura i obrazovanje

Centar za kulturu na prigodnoj press konferenciji predstavio jesenski program 2020.

Romano Bogdan, ravnatelj, umjetnički ravnatelj Kazališne družine Pinklec, Ladislav Varga, voditelj glazbene djelatnosti, Marina Kukolić, voditelj izložbene i filmske djelatnosti, Helga Lajtman, organizator i voditelj programa Film za vrtiće i osnovne škole, Davor Dokleja, voditelj Dramskog studija Dada, glumac te autorska ekipa predstave NORMALAN ŽIVOT Kazališne družine Pinklec (Miran Kurspahić, Rona Žulj, Karolina Horvat, Davor Dokleja, Mario Jakšić, Bruno Kontrec), bili su danas prezentori svega onog što ćemo u Centru za kulturu vidjeti do kraja ove godine.

Kako je napomenuo ravnatelj Centra za kulturu, koronavirus uzročnik je odgoda mnogih važnijih događanja u hramu međimurske kulture. naime još 20.3 ove godine zatvoren je prostor kako za predstave tako i projekcije filmova. Otvaranjem u svibnju, sve se prilagodilo novonastalim uvjetima, ovisno o sadržaju na svega 150-190 gledatelja.

U to vrijeme  započele su i pripreme za što kvalitetnije sadržaje koji će se prezentirati tijekom jeseni ove godine, a kako napominju djelatnici Centra za kulturu, većini programskih cjelina prednost je dana lokalnim umjetnicima, za koje smatraju da će gledateljima biti itekako primamljiva.

Kompletan programski sadržaj možete pogledati u slijedećem linku:

PROGRAM JESEN 2020.

(r)

 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja