Edukativna akcija “Vidi i klikni”

Na poligonu i sportskoj dvorani I. osnovne škole u Čakovcu, danas je održana akcija pod nazivom „Vidi i klikni“. Riječ je o projektu koji zajedno provode Policijska uprava Međimurska i Autoklub Čakovec, a cilj je prvašiće upoznati s odgovornim ponašanjem u prometu. U projektu sudjeluju učenici prvih razreda čakovečkih osnovnih škola.

Irena Branilović policijski službenik, naglasila je da se akcija provodi diljem Hrvatske. Niz je elemenata koji su danas prezentirali vezano sa sigurnost djece u prometu, ali i njihove pažnje kao sudionika. U posljednjih pet godina nema smrtno stradale djece na području Međimurske županije, a ovakve akcije samo pridonose tome.

Tajnica HAK-a Darinka Tompoš naglasila je važnost ovog projekta u edukaciji djece u prometu i iskazala zadovoljstvo što je u njega uključeno 300 djece osnovnoškolaca pod ingerencijom Grada Čakovca.

Akcijise priključio i gradonačelnik Stjepan Kovač  koji je istaknuo vrijednost ove akcije, ali i napomenuo kako je kod svih osnovnih škola na području Čakovca osiguran nadzor prometa, za sigurnost svakog djeteta.

(r)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*