medjimurjepress@gmail.com

Glazbena škola Varaždin

Udrugu roditelja i udovica poginulih branitelja Domovinskog rata Varaždinske županije posjetio je danas ravnatelj Glazbene škole u Varaždinu Davor Matačić.

Predsjednica udruge Ljubica Florijan naznačila je tom prilikom kako joj je iznimno drago što je došlo do tog susreta te kako već dugi niz godina uspješno surađuje sa varaždinskom Glazbenom školom. U prostorijama udruge ravnatelju Glazbene škole u Varaždinu uručena je plaketa i zahvalnica za dugogodišnju suradnju.

Udruga koja okuplja preko sto članova, ove godine obilježava i 25 godina svoga osnutka i djelovanja. „S obzirom da uspješnu dugogodišnju suradnju sa udrugom, iznimno mi je zadovoljstvo primiti ovo priznanje, zahvalio se Matačić te je istaknuo kako ga veseli da i učenici Glazbene škole u Varaždinu mogu pridonijeti uspješnom ostvarivanju projekata i rada ove udruge. To je najmanje sto mi možemo učiniti za obitelji onih koji su podnijeli najveću žrtvu za nas i našu domovinu” istaknuo je ravnatelj Glazbene škole u Varaždinu Davor Matačić.

(Sanja Buhin)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*