Izborna skupština Književnog kruga Prelog

Svoju je izbornu skuštinu, prvog dana mjeseca veljače, održao Književni krug Prelog. Nova predsjednica zahvalila je na izboru i ukratko predstavila svoje viđenje rada Književnog kruga. Tijekom 2017. godine, Književni krug Prelog djelovao je u ostvarenju nekoliko projekata kojima se i dalje dokazuje kao aktivna i uspješna udruga Grada Preloga.

Organizirana su brojna događanja poput Valentinova u Prelogu, izložbe povodom Međunarodnog dana žena, članovi Književnog kruga gostovali su u emisiji Ropotarnica Studia M, sudjelovali su u programu Dana Kalmana Mesarića. Najvažniji događaj prošle godine bilo je predstavljanje šestog po redu Zbornika Književnog kruga Prelog.

Izabrano je novo vodstvo Književnog kruga Prelog. Tako je za predsjednicu izabrana Mirjana Hržić, za tajnicu Draženka Novak Graovac, a najuže vodstvo Književnog kruga Prelog činit će Ivanka Novak, Zlata Tisaj  i Marta Krušelj.

Članove Književnog kruga Prelog već kroz desetak dana čeka i novo Valentinovo u Prelogu. Valentinovsko druženje uz kolačiće, ljubavna pisma i poeziju održat će se uoči Valentinova, 13. veljače 2018. u Multimedijalnoj dvorani Muzeja Croata insulanus Grada Preloga, s početkom u 19:00 sati. U večeri ispunjenoj glazbom i stihovima sudjelovat će i učenici Osnovne škole Prelog te Srednje škole Prelog.

(ž.s.)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*