medjimurjepress@gmail.com

Europska volonterska služba u Hrvatskoj (EVS) – Foto izložba

Svi smo mi čuli negdje nešto da netko putuje po svijetu besplatno ? Da li je ovaj mit istinit ? Mogu li ja putovati svijetom bez novaca? Naš mega tim istraživača besplatnog putovanja će vam predstaviti ideje i načine kako putovati besplatno te podijeliti svoja iskustva sa vama!
Nakon godinu dana u Urbanoj mladeži, naši EVS volonteri odlaze :(. Monika i Nataša će podijeliti s vama svoje doživljaje, bogata iskustva i prijateljstva godine dana Europske volonterske službe u Zagrebu. Od pripreme prije samog dolaska, potrebni dokumenti, prilagodba lokalnoj zajednici, kako su provodili radne sate i slobodne dane, što im se svidjelo i što nije, itd. Dođite i poslušajte što imaju za reći te ih slobodno pitajte sve što vas zanima.

Osim osobnog iskustva, prezentirati će vam EVS te Erasmus plus razmjene mladih i trening osoba koje rade s mladima kao dio besplatnog putovanja. Također smo pripremili za vas i foto izložbu njihove volonterske službe u Urbanoj mladeži, koja će biti postavljena u Funk baru u Tkalčićevoj 52 od 23.09. do 30.09. te je besplatna za sve goste za posjetiti u bilo koje doba dana.

Datum: 23/09/2019. Ponedjeljak 20:00h
Mjesto održavanja: Funk Club, Tkalčićeva 52, Zagreb (1. kat)
facebook.com/FunkClubZagreb

Pridruži nam se: ulaz besplatan, sve prezentacije će se održati na hrvatskom jeziku.

Urbana mladež

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*