medjimurjepress@gmail.com

Zvuk je energija koja ima moć iscjeljivanja!

Danas, prvi put, jedinstveno u Hrvatskoj, premijerno je prikazan video izložbe Čakovčanke Kristine Gite Kavran na kanalu Art, music and thoughts by Kristina Gita Kavran. Link na youtube kanalu: https://www.youtube.com/watch?v=jq_V0oxo3ZU

Umjetnost je sve ono što nosimo u sebi. Umjetnost je biti ono što doista jesi, izvući to iz sebe i pustiti da to što doista jesmo bude ljepilo dobrih vibracija, kvalitetnih odnosa, kreativnog stvaranja i svega što u našim životima predstavljaju ljubav, snagu, mir, radost…govori nam Kristina.

Slika je alat baš kao i zvuk i dodir i ima moć iscjeljivanja

Moj stil života je konstantno istraživanje tijela, uma, duha i duše. Neprekidno stvaranje, puno smijeha i ljubavi.

Radila sam razne projekte koji na prvi pogled nemaju veze jedan sa drugim, ali oni su zapravo međusobno povezani, jer ni jedan dio nas i našeg života ne možemo promatrati kao neodvojivu cjelinu. Svi i sve u svakom trenutku bilo gdje da jesmo neraskidivo smo povezani.

Vodim se trenutkom i volim jednostavno. Trudim se da u svakom trenutku budem autentična i da uživam u svim blagoslovima radosti stvaranja. Tako sam to činila i kod ovog projekta.

Inspiraciju za svoje projekte pronalazim u ljepotama ljudskih duša, u njihovim životima i ljubavi prirode koja nam daje život. Moj cijeli životni opus pretežno je posvećen unutarnjem stanju uma, duha i tijela, ljubavi i potrebi za ostvarenjem životne svrhe. A sve je u konačnici posvećeno životu i ljudima.

Ovaj projekt odnosi se na sve što jesam i na sve što radim. I nastavak je mojeg dosadašnjeg rada. Odlično će se uklopiti i vezati uz moj dosadašnji rad terapija u radu s djecom i odraslima s kojima radim i imam dugogodišnje iskustvo i odličan feedback i od djece i od roditelja i od ljudi kojima su bile potrebne terapije.

U kratkim crtama inače sam majka, kućanica, umjetnica, spisateljica, glazbenica, terapeut za djecu i odrasle , učitelj, savjetnik… 

Terapeut sam zvučne pedagogije za djecu i gong terapeut zvukom

Program po kojem radim s djecom je program Klik po dr.Peter Hessu. Klik je posebno dizajniran program pedagoško-terapijske zvučne komunikacije.

Program Klik, znanstveno je dokazana metoda koja učinkovito pomaže:

  • djeci vrtićke do adolescentne dobi, hiperaktivnoj (ADHD), djeci s poremećajem pažnje (ADD), djeci oštećenog sluha ( gluhonijema), djeci oštećena vida (slijepa), djeci s Downovim sindromom, autizmom i zdravoj djeci koja kroz program još više rastu i razvijaju svoje sposobnosti i talente

U programu se učinkovito primjenjuju zvučni treninzi i terapijski koncept za djecu, mlade i odrasle u individualnom i grupnom radu.

(r)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*