medjimurjepress@gmail.com

Kajkavska, autentična i zabavna predstava

Glumačka družina ‘Komedijaši’ iz Stažnjevca amaterskom glumom bavi se skoro čitavo desetljeće. Iza skupine amatera brojni su nastupi u Varaždinskoj, Međimurskoj, Koprivničko – križevačkoj, Bjelovarskoj, Krapinsko zagorskoj, Zagrebačkoj, Sisačko – moslavačkoj i Istarskoj županiji i susjednoj Sloveniji.

Na svojih 30-ak godišnjih nastupa promoviraju kajkavštinu i humor, a režiju  i scenarij predstava potpisuje član družine, Ivan Krog. ‘Komedijaši’ će u varaždinskom Muzeju anđela izvesti nagrađenu predstavu ‘Martin Zagreb Martin zagreba‘.

Priča ove predstave vodi nas u glavni grad, a glavni protagonist, Štief, tamo pokušava pronaći posao. Što zapravo pronalazi i u kakve situacije doživljava, doznajte 2. srpnja 2017., u 20 sati u Muzeju anđela. Podržite družinu i nasmijte se uz odličnu predstavu u kojoj glume Božena Premužić (Dora), Ivan Sekelj (Štef), Roman Sakalj (Joža), Miroslav Rohtek (Štief) i Stjepan Đuras (Poštar).

Na ovu kajkavsku, autentičnu i zabavnu predstavu možete ući uz donaciju od simboličnih 10,00 kn, a karte možete već danas preuzeti u Muzeju anđela, rezervirati na e-mail angelsmuseum@gmail.com ili pozivom na 098/512 894.

(Maja Videc Bakal)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*