U kina stiže najnoviji crtić – FERDINAND

NAJPOZNATIJI HRVATSKI YOUTUBER MARKO KOFS, FRONTMEN HLADNOG PIVA MILE KEKIN I PJEVAČICA NINA KRALJIĆ U NOVOJ HIT ANIMACIJI FERDINAND

Od redatelja velikih animiranih hitova Rio i Ledeno doba, stiže Ferdinand, film o velikom biku s još većim srcem koji bi radije mirisao cvijeće, nego ulazio u borbu s matadorima. Nakon što su ga ljudi pogrešno doživjeli kao jednu razuzdanu zvijer, Ferdinanda odvode od kuće. Odlučan da se vrati u obitelj, okuplja tim životinja različitih osobnosti i kreće u nevjerojatnu avanturu. Ferdinand je bik koji ćete vi i vaše dijete odmah zavoljeti.

Animirani lik, bik Ferdinand, nastao je 1938. godine, a samo godinu dana kasnije dobio je nagradu Oskar® za najbolji kratki film. Ferdinand je obilježio djetinjstvo mnogih generacija i postao film kojeg se i danas svi rado sjećaju.

U originalnoj verziji glas Ferdinandu je dao John Cena, profesionalni američki hrvač, dok je hrvatskom Ferdinandu glas dao glumac Igor Kovač. Uz Kovača ćemo slušati još i Renatu Sabljak kao Luce, Bojan Navojec je Valentin, Angus je Ozren Grabarić, a Jan Kerekeš je Kosko. Veselom trojcu ježeva: Una, Dos i Kvatro (Tresa ne spominjemo) glasove su redom posudili Nina Kraljić – najljepši glas Hrvatske, Mile Kekin pjevač rock skupine Hladno pivo i najpoznatija hrvatska YouTube zvijezda Marko Kofs. FERDINAND, stvoren za borbu, rođen da voli – u CineStar i ostala kina stiže 21. prosinca i to u najboljim formatima 4DX i RealD 3D.

Pogledajte Ferdinanda u distribuciji Blitza koji u najvećem kinu u Dalmaciji – CineStar 4DX  Mall of Split, jer za kupljenu  ulaznicu za 4DX projekciju djeca na dar dobivaju blagdansku Ferdinand čokoladu. Požurite jer ponuda vrijedi do isteka zaliha.

Link na trailer:

https://www.youtube.com/watch?v=866uxDKuNEE

(Hrvoje Ratkić)

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*