medjimurjepress@gmail.com

Nastavak provođenja preventivnog programa „Trening životnih vještina“

Povodom nastavka provođenja preventivnog programa „Trening životnih vještina“ u svim osnovnim školama u našoj županiji, pozivamo vas na stručni skup za provoditelje programa (učitelje 4. razreda, razrednike 5. i 6. razreda i stručne suradnike u osnovnim školama) 25.9.2018. u 14:00 sati u sportskoj dvorani OŠ Belica,

Zavod za javno zdravstvo Međimurske županije u suradnji s Povjerenstvom za suzbijanje zlouporabe opojnih droga Međimurske županije i školskim preventivnim programima potaknuo je 2016. godine uvođenje ”Treninga životnih vještina”. Program je izuzetno dobro prihvaćen i ocijenjen kao veoma koristan od strane učenika i njihovih učitelja, te će od ove školske godine u našoj županiji u njega biti uključeni svi učenici 4., 5. i 6. razreda osnovnih škola u našoj županiji.

Nastavak programa započinje edukacijom učitelja, razrednika i stručnih suradnika koja će se održati u Osnovnoj školi Belica, a provodit će je prof. dr. sc. Danijel Labaš, izvanredni profesor komunikologije na Odsjeku za komunikologiju Hrvatskih studija (tema „Medijska pismenost“), te stručnjaci Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Primorsko goranske županije u suradnji sa stručnjacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije i ostalim lokalnim stručnjacima.

(Goran Gotal)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*