Obilježavanje početka nove školske godine

ČAKOVEC

Povodom početka nove školske godine, u ponedjeljak, 4. rujna 2017. godine u I. osnovnoj školi Čakovec, s početkom u 9:00 sati, održat će se konferencija za novinare.

O ulaganjima u školstvo i pripremama za novu školsku godinu te projektima koji će se provoditi u čakovečkim školama, govorit će gradonačelnik Grada Čakovca Stjepan Kovač i ravnatelj I. osnovne škole Siniša Stričak.

MEĐIMURSKA ŽUPANIJA – SELNICA

Također u ponedjeljak, 04. rujna 2017. godine u 09:30 sati, u Osnovnoj školi Selnica održat će se konferencija za medije na kojoj će povodom prvog dana nove nastavne godine 2017./2018. biti riječi o školstvu u Međimurskoj županiji, provedenim ulaganjima i projektima, planovima u narednom razdoblju, te dati informacije potrebne učenicima i roditeljima.

Pritom će tamošnje školarce posjetiti župan Međimurske županije Matija Posavec sa suradnicima, uz domaćine ravnateljicu OŠ Selnica Anicu Rašperger i načelnika Općine Selnica Ervina Vičevića, te zamjenicu župana Sandru Herman, pročelnika Upravnog odjela za društvene djelatnosti Branka Sušeca, policijsku službenicu za preventivu u cestovnom prometu PU međimurske Irenu Branović i voditelja Prometnog ureda i Autobusnog kolodvora Čakovec Davora Tkaleca.

(dv) (mg)

 

 

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*