Međimurje Press
Kultura i obrazovanje

Održane besplatne radionice međimurske Škole brzog čitanja i mudrog učenja

Veliki interes sugrađana, tražilo se mjesto više!

U subotu 29.6.2019. godine, roditelji zajedno sa svojom djecom imali su priliku upoznati se s programom međunarodne Škole brzog čitanja i mudrog učenja koja će od rujna svoje programe provoditi u Čakovcu u sklopu našim sugrađanima već poznatog Studia Žerjav, koji je vlasnik licence za međimursko područje.

Dan je bio ispunjen serijom promotivnih radionica za osnovnoškolce, srednjoškolce, studente i odrasle. Program ove Škole jedinstven je i bez konkurencije ne samo u Čakovcu već u cijeloj Republici Hrvatskoj i to ponajviše iz razloga što nudi cijeli spektar vještina namijenjenih funkcionalnom učenju i prilagođen je djeci školske dobi, po čemu je posebno značajan.

Ekskluzivno na ovim radionicama, svi naši sugrađani imali su priliku prisustvovati predavanju mr.sc. Tkalčić Hrvoja, vlasnika licence Škole brzog čitanja i mudrog učenja za Republiku Hrvatsku, te iz prve ruke čuti o svim dobrobitima nastavnog programa koji uči prvenstveno djecu, ali i odrasle, kako učinkovito učiti. U sklopu besplatne radionice provodilo se i testiranje prisutnih te upisi u jesenske grupe.

Škola brzog čitanja i mudrog učenja dobitnik je ovogodišnje nagrade za izniman doprinos obrazovanju u regiji što nije mala stvar, tako da je dolazak Škole u Čakovec prilika za sve sugrađane koji žele osigurati svom djetetu učinkovitije i funkcionalnije učenje, vladanje tehnikama brzog čitanja, organizacije gradiva, memorijskim tehnikama, ali i prezentacijskim vještinama, pojašnjava mr.sc. Hrvoje Tkalčić.

U vrijeme strelovito brzog napretka u svim područjima, jedna od najvažnijih vještina budućnosti svakako će biti sposobnost brzog ovladavanjima svim novim i izazovnim zadacima, a Škola djeci i odraslima omogućuje upravo taj vrlo važan segment cjeloživotnog učenja, navodi vlasnica Studia Žerjav, profesorica Mateja Žerjav.

Škola se za učenike provodi kroz 6 mjeseci, a za odrasle traje 3 mjeseca. Nastava je organizirana u tri vezana sata vikendom ili kroz tjedan. Želite li svom djetetu omogućiti u prosjeku 4 puta brze čitanje i 3 puta brže učenje uz znatno bolje razumijevanje i pamćenje, Škola brzog čitanja i mudrog učenja Čakovec idealno je mjesto za Vas. Želite li pak svojim zaposlenicima omogućiti brži napredak i veću učinkovitost na radnom mjestu, Studio Žerjav organizirati će edukaciju i za odrasle.

mr.sc. Hrvoje Tkalčić
Centar za poduku HELENA d.o.o.

 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja