Pametne ploče omiljene i među najmlađima

Pučko otvoreno učilište Čakovec dugi niz godina surađuje s Dječjim vrtićem Bambi iz Čakovca na obostrano zadovoljstvo. Igraonice stranih jezika za djecu uvijek su ispunjene lijepim trenucima, učenjem, zabavom i smijehom. Školska se godina bliži kraju pa su na Pučkom otvorenom učilištu Čakovec svoja vrata otvorili Mravićima, skupini iz Dječjeg vrtića Bambi.

Djeca su u posjet stigla u pratnji svojih odgojiteljica. Voditeljica radionice, Ivana Vimer, magistra engleskog jezika i književnosti i pedagogije, osmislila je i vodila radionicu koja je bila mnogo više od samog učenja engleskog jezika. Mnoga djeca po prvi put susrela su se s pametnom pločom. Nakon što su je isprobali, vidjeli su na koji se sve način može učiti strani jezik. Djeca su bila oduševljena. Pjesmom, igrom i neizostavnim sladoledom u ovim vrućim danima, završena je radionica koja će djeci iz vrtića zasigurno ostati u sjećanju.

cof

Ako želite isprobati pametnu ploču te učiti strani jezik, dođite i upišite tečajeve engleskog i njemačkog jezika u Učilištu te uz najmodernije metode učenja jezika i zabavu usvojite nova znanja i zavolite strane jezike na drukčiji način.

(i.v.)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*