medjimurjepress@gmail.com

Petoro Međimuraca nagrađeno dekanovom nagradom Medicinskog fakulteta

Medicinski fakultet u Zagrebu i ove je godine dodijelio dekanove nagrade najboljim studentima, a među nagrađenima su i naši Međimurci i Međimurke: Lana IvaniševićEna JančiVinka KugelmanLucija LesjakMašan Sredanović i Lucija Šimunić.

Nagrade su dodijeljene u 3 kategorije, za najbolji studentski znanstveni rad, za promociju i doprinos ugledu Fakulteta te najuspješnijim studentima medicine na svakoj od šest godina integriranog studija. Mašan Sredanović (2. godina), Lana Ivanišević (4. godina), Ena Janči (4. godina), Lucija Šimunić (5. godina) i Vinka Kugelman (6. godina) nagrađeni su za uspjeh u studiju dok je Lucija Lesjak (2. godina), koja je ove godine osvojila naslov svjetske prvakinje u karateu, dobitnica posebne dekanove nagrade za promociju i doprinos ugledu Medicinskog fakulteta u Zagrebu.

Svi oni bivši su učenici Gimnazije Josipa Slavenskog u Čakovcu čiji se profesori i djelatnici iznimno ponose novim uspjesima marljivih studenata, a koji su i svojevrsno priznanje kvalitetnom radu naše srednje škole.

(e.g.)

 

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
Tweet 20
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*