Međimurje Press
Kultura i obrazovanje

Pomozi razvoju kulturno – umjetničkog sadržaja u Međimurskoj županiji

Platforma za Društveni centar Čakovec i Kreativno edukativni centar Murai provode istraživanje kojim žele saznati potrebe i potencijale zajednice vezane uz kulturno – umjetničke sadržaje u Međimurskoj županiji!

Pomozite razvoju kulturnog i umjetničkog sadržaja ispunjavanjem ove kratke i anonimne ankete: https://bit.ly/PDCCKistraživanjepotrebaipotencijalazajednice

I upamtite, Vaši odgovori mogu utjecati na smjer kretanja kulturnih sadržaja!

Projektom Kreativni edukativni centar se želi nastaviti uspješna priča javnog društveno-kulturnog prostora koji povezuje građane, organizacije civilnog društva, ustanove u kulturi i donositelje odluka u uzajamnom učenju i kreiranju novih vrijednosti u zajednici. Svrha projekta je osnažiti organizacijske timove civilnog društva i zgrade Murai vještinama menadžmenta u kulturi, vještinama suupravljanja i participacije u programima zgrade Murai te aktivno uključiti građane i volontere u procese kreiranja sadržaja, politika i procese suupravljanja javnim prostorom u kulturi. Projekt traje 24 mjeseci. Projekt je sufinanciran od strane Europske unije u sklopu ESF poziva „Prostori sudjelovanja – razvoj programa revitalizacije prostora u javnom vlasništvu kroz partnerstvo OCD-a i lokalne zajednice“ u iznosu od 1.459.794,22 kn.

Eva Trstenjak

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja