Ponuda koja se ne odbija

Nakon međunarodnog uspjeha s njezinim prvim kratkometražnim filmom ‘Ubojite misli’, Stanka Gjurić je ovih dana, za svoj rad primila još jedno veliko priznanje. 

Nakon petnaestak snimljenih filmova, njen posljednji, desetominutni igrani film iz 2016., s engleskim naslovom, „Perfect Tattoo“ skrenuo je pozornost filmskog biznisa. Renomirana francuska kuća ‘Gonella Productions’ (http://gonellaproductions.com), čiji je akvizicijski menadžer uočio Stankin film na nekom od međunarodnih filmskih festivala, ponudila je hrvatskoj autorici njegovu distribuciju na razne platforme diljem svijeta, budući da tvrtka surađuje s velikom mrežom televizijskih, kazališnih, DVD, VOD i Internet  kupaca.
Njihov je glavni cilj promicanje filmova, kako kratkometražnih, tako i dugometražnih, kako bi bili dostupni za što širu javnost širom svijeta. 

“Perfect Tattoo” pripada žanru psihološkog trilera, a radnja se, osim na željezničkoj postaji, odvija u vlaku. Nositelj glavne i jedine uloge je Mirjana Kopjar Kukovec, dok su ostalo statisti, ili statisti sa zadatkom, poput Kristine Kukovec, Mirjanine kćeri, koja se, uz brata Ivana i ujaka Željka, također pojavljuje u filmu.

Kad se uzme u obzir činjenica da Gjurić svoje filmove snima bez budžeta, te ih još k tome, i kao samouka, u potpunosti radi samostalno, jer je redateljica i producent, montažer, scenarist i snimatelj svojih filmskih uradaka, možemo samo ustvrditi kako je to zaista golemo postignuće, i na čemu joj od srca čestitamo.

Trailer:  https://vimeo.com/185123835  

(r)

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*