medjimurjepress@gmail.com

Poziv za prijavu na ciklus edukacija u Kreativno edukativnom centru Murai

OTVORENE PRIJAVE ZA CIKLUS EDUKACIJA: KRITIČKO RAZMIŠLJANJE I PISANJE

Kritičko mišljenje, argumentiranje, objektivnost, kvalitetno rješavanje problema…samo su neke od aktualnih tema današnjice.
Na drugom edukacijskom ciklusu Kreativno edukativnog centra Murai sudionici će imati prilike naučiti i proširiti vještine kritičkog razmišljanja i pisanja!

Ova vještina bitna ja kako za mlađe, tako i za starije generacije, primjenjiva je u cjeloživotnom stjecanju znanja te pruža osobi jednu „širu“ sliku.

Edukacije na ovu temu provodit će Helena Zečar Lajtman, profesorica filozofije i sociologije u Gimnaziji Josipa Slavenskog Čakovec. Kroz svoje višegodišnje iskustvo uočila je potrebu za razvijanjem kritičkog mišljenja među mladima.
Različitim radionicama u nastavi potiče učenike na samostalno razmišljanje, kreiranje vlastitog stava, neovisnost kod donošenja odluka, argumentiranu raspravu kojom pokazuju da se na intelektualan način mogu izboriti za sebe, a da pritom poštuju mišljenje i autonomiju drugih.

Edukacije i radionice održat će se kroz lipanj u Kreativno edukativnom centru Murai! Dođite na brege i provedite lipanj u znaku filozofije!

Broj prijava je ograničen, stoga vas pozivamo da osigurate svoje mjesto na ciklusu edukacija i radionica!

Obrazac za prijavu nalazi se na web stranici: https://pdcck.hr/murai/kriticko-razmisljanje-i-pisanje/

Eva Trstenjak

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*