medjimurjepress@gmail.com

“Psihološki ponedjeljak: Voli me, ne voli me… Ljubav u suvremeno doba (ravnodušnosti)”

Pozivamo vas u ponedjeljak 21. siječnja 2019. u 18 sati u multimedijalnu dvoranu Knjižnice “Nikola Zrinski” Čakovec na tribinu “Psihološki ponedjeljak: Voli me, ne voli me…Ljubav u suvremeno doba (ravnodušnosti)”

Tribina govori o zaljubljenosti, ljubavi i drugim ljubavnim pitanjima suvremenog čovjeka.

Suvremeno doba donijelo je sa sobom nove uvjete života- živimo značajno bržim tempom okruženi novim tehnologijama, što je promijenilo i način na koji provodimo vrijeme sa svojim bližnjima. Što je s ljubavnim vezama?
Iz statističkih podataka naše zemlje vidljiv je drastičan porast udjela samaca starijih od trideset godina u odnosu na razdoblje prije dvadeset godina. Također, značajno je porastao i broj razvedenih stanovnika Hrvatske. Jesmo li se kolektivno razočarali u ljubav?
Gdje je ljubav u suvremenom dobu i kada je idealno vrijeme za pronaći partnera? Što je potrebno za dugotrajan i stabilan partnerski odnos?
O navedenim pitanjima, čestim zabludama o partnerskim odnosima, ali i mnogim drugim pitanjima o tako nejasnoj i mistificiranoj, a uvijek aktualnoj- ljubavi, pričat će psihologinja Josipa Mrla. Predavanje je namijenjeno svima onima (ne)sretno zaljubljenima, svima onima koji se nikad nisu zaljubili, svima onima koji traže idealnog partnera, kao i onima koji su idealnog partnera već pronašli.

Tibinu uređuje i vodi magistra psihologije Josipa Mrla
 
Ulaz je besplatan!

Gordana Vidović

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*