Punk poduzetnici – Crowdfunding kampanja za knjigu o ACT Grupi

Kolektivizam. Konsenzus. Slobodna kultura. Utjecaj. Inovacija. Transdisciplinarnost. Solidarnost. 

Knjiga o 15 godina
ACT Grupe

Od aktivističkih početaka njezinih osnivača do vodećeg primjera društvenog poduzetništva u regiji. Na koji su način punk pokret i uradi sam kultura stvorili vrijednosti koje su i danas temelj ACT Grupe iz Čakovca.
Kako je u 15 godina od rupe od 12m2 s frižiderom i naslonjačem u kojem su spavali/e aktivisti/ce iz cijelog svijeta ACT Grupa narasla do konzorcija s 50-ak zaposlenih.

Knjižnica i čitaonica Tabula Rasa. Program JAKO. ACT Printlab. ACT Konto. Socijalna zadruga Humana nova. Volonterski ured Međimurja. Socijalna poljoprivredna zadruga Domači vrt. Centar za pomoć u kući Međimurske županije. Inkubacijski i akceleracijski programi. Novi pothvati…

Nije spomenar ili foto-album. Knjiga pisana publicističkim stilom. Više od 200 stranica s konkretnim primjerima koji će joj dati karakter priručnika iz kojeg možeš mnogo naučiti o razvoju organizacija civilnog društva i društvenih poduzeća.

Kampanja kreće u ponedjeljak, 6.11.2017.

Vjerujemo da posljednjih 15 godina organizacije nije trajno obilježilo samo naše živote, već da je na jedinstven način dotaknulo i tvoj. Nadamo se da ćeš prepoznati vrijednost ove inicijative i pomoći nam da uspješno dođemo do cilja.
Pozivamo te da budeš suizdavač/ica i podržiš naš projekt na crowdfunding platformi Indiegogo!

/ACT Grupa/
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*