Međimurje Press
Kultura i obrazovanje

Škola brzog čitanja i mudrog učenja Hrvatska

Od sveg se srca ❤️ nadamo da ste svi zdravi te, koliko je to moguće u ovim okolnostima, sretni, u krugu svoje obitelji.

Iako je Škola brzog čitanja i mudrog učenja prestala s radom prije više od mjesec dana, primijetili smo da velik broj roditelja školaraca ima potrebe za konzultacijama 🤔. Zbog novonastalih okolnosti i novog formata nastave koji se održava putem TV-a 🖥 , susreli smo se s činjenicom kako su tehnike za ubrzavanje čitanja kao i tehnike za olakšavanje procesa učenja, svim učenicima i studentima potrebnije nego ikada 🎯.

Zbog toga, kao društveno odgovorna organizacija, Škola brzog čitanja i mudrog učenja donijela je odluku 🤝 da će preko 100 svojih nastavnika 👩‍🏫 iz 40 škola staviti na raspolaganje, potpuno besplatno, ne samo našim bivšim i sadašnjim polaznicima već i svim ostalima kojima je pomoć u učenju potrebna kako u Republici Hrvatskoj 🇭🇷 tako i u nama susjednim zemljama gdje provodimo nastavu 👍.

Ako imate poteškoća s procesom učenja 😕, pozivamo vas da nam se javite 🔔 kroz Obrazac za prijavu na našim web stranicama 💻http://brzocitanjeiucenje.eu/prijava/ , u koji je moguće upisati temu ✍️, odnosno opisati problem u polju: Poruka. U najkraćem mogućem roku , uzevši u obzir brojne upite koje zaprimamo, dobit ćete povratnu informaciju ✍️ od našeg stručnog tima 🧐, koji će Vam biti na raspolaganju pružiti i podršku i/ili savjet kako bismo školarcima 🥰 olakšali probleme u učenju.

Ostanite zdravi i optimistični 👍!

Škola brzog čitanja i mudrog učenja HRVATSKA

🔴 Zagreb 🔴 Osijek 🔴 Velik Gorica 🔴 Pula 🔴 Karlovac 🔴 Varaždin 🔴 Bjelovar 🔴 Vinkovci 🔴 Vukovar

🔴 Čakovec🔴 Prelog 🔴 Zaprešić 🔴 Virovitica 🔴 Županja 🔴 Valpovo
HRVOJE TKALČIĆ

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja