Stipendije i u Orehovici

Temeljem odluke općinskog načelnika Općine Orehovica o raspisivanju natječaja za dodjelu 3 stipendije u akademskoj godini 2017/18. i provedenog natječaja, Povjerenstvo za stipendije Općine Orehovica razmotrilo je prispjele prijave na natječaj te utvrdilo da 3 prijave zadovoljavaju uvjete, dok jedna prijava nije zadovoljila formalne uvjete natječaja.

Stipendije su dobile Martina Višnjić iz Orehovice, Jelena Polgar iz Orehovice i Sara Sraka iz Podbresta te zaključile Ugovor o studentskoj stipendiji.

Martina Višnjić studentica je prve godine preddiplomskog sveučilišnog studija Građevinarstva na Građevinskom fakultetu u Rijeci, Jelena Polgar upisala je studijski program 1. stupnja likovne pedagogije u Mariboru, te su obje studentice ostvarile pravo na mjesečnu stipendiju od 500,00 kn.

Sara Sraka studentica je prve godine preddiplomskog sveučilišnog studija Ekonomike poduzetništva, na Fakultetu organizacije i informatike, te je stekla pravo na stipendiju u iznosu od 300,00 kuna mjesečno. Stipendije se isplaćuje za razdoblje od listopada do srpnja, a pravo na daljnje stipendiranje ostvaruje se dostavom potvrde o redovnom upisu u sljedeću akademsku godinu.

(f.b.)

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*