medjimurjepress@gmail.com

Sudjeluj na online radionicama Čakovečkih umjetnika u projektu Skriti poteci!

Laboratorij inovativnih ideja i Platforma za Društveni centar Čakovec provoditi će besplatne online radionice digitalnih vještina za dizajn i ilustracije i radionice fotografije. Poziv je otvoren do 18.6.2021. godine.

Poziv na radionicu digitalnih vještina za dizajn i ilustracije koju vodi Lana Hohnjec

Laboratorij inovativnih ideja i Platforma za Društveni centar Čakovec omogućuju 20 polaznika besplatne profesionalne radionice u sklopu projekta „Skriti poteci“. Radionice su namijenjene za mlade od 18 – 25 godina koji žele ući u svijet kreativne industrije i razviti vještine rada u programima za ilustraciju i izradu karikatura. Sudionici će po završetku programa dobiti potvrdu o sudjelovanju, a radovi će im biti prezentirati na izložbi u Kreativno edukativnom centru Murai.

„Veselim se suradnji u sklopu projekta „Skriti poteci“ i radu s mladima. Radujem se prenijeti svoje dugogodišnje iskustvo i znanje izrade ilustracija i karikatura te se isto tako veselim novim idejama i načinima rada svih polaznika. Tečaj „Digitalnih vještina za dizajn i ilustracije“ prikladan je za sve mlade ljude koji se bave ili se žele baviti ilustracijama i njihovom digitalnom obradom te time proširiti znanje na tom području.“ – Lana Hohnjec

Kako se prijaviti i ostvariti pravo na besplatne radionice?

Za uspješnu prijavu potrebno je poslati ime, prezime, datum rođenja i par rečenica motivacije za pohađanje radionice (zašto bi vi bili idealni sudionik ovih radionica). Poziv je otvoren do 18.6.2021. godine.

Podatke je potrebno poslati na mail ured@lii.hr ili na Facebook stranicu Laboratorij inovativnih ideja.

  • Poziv na radionicu fotografije koji vodi Davor Žerjav

Laboratorij inovativnih ideja i Platforma za Društveni centar Čakovec omogućuju 20 polaznika besplatne profesionalne radionice u sklopu projekta „Skriti poteci“. Radionice su namijenjene za osobe iznad 54 godine starosti koji žele razviti fotografske vještine i dobiti odgovore na pitanja: Što čini dobru fotografiju? Kako doći do dobre fotografije u praksi? Kako odabrati dobru fotografiju? Sudionici će po završetku programa dobiti potvrdu o sudjelovanju, a radovi će im biti prezentirati na izložbi u Kreativno edukativnom centru Murai.

„Veselim se biti dijelom projekta „Skriti poteci“ jer ću imati priliku raditi s populacijom starijom od 54 godine, a to je dio populacije koji s jedne strane ima veliko životno iskustvo, a s druge motivaciju za proširivanje vidika i kreativno izražavanje putem fotografije. Vjerujem da je taj projekt odlična platforma za upotpunjavanje praznina u kulturnoj i edukativnoj ponudi za ljude u zreloj životnoj dobi.“ – Davor Žerjav.

Eva Trstenjak

 

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*