Tete i stričeki pričalice

OBAVIJEST

MURID će u petak, 01. ožujka i subotu, 02. ožujka 2019. organizirati seminar za nove volontere u programu “Tete i stričeki pričalice”. 
Program “Tete i stričeki pričalice”je volonterski program pripovjedača/ica priča za laku noć hospitaliziranoj djeci na odjelu pedijatrije Županijske bolnice Čakovec. Program je prije 10 godina krenuo u Rijeci, riječkoj bolnici Kantrida, a 2018. godine smo ga uspješno doveli u Međimurje. Pod mentorstvom Udruge za promicanje djece “Portić” i u suradnji sa Županijskom bolnicom Čakovec, Knjižnicom i čitaonicom Nikola Zrinski te uz podršku Grada Čakovca, u prvoj godini ovog volonterskog programa održana su dva ciklusa volontiranja, a u 2019. nastavlja se dobra suradnja.
Dvodnevni seminar održat će se u prostorijama Zgrade Scheier i Knjižnice i čitaonice Nikola Zrinski Čakovec. Treći dan/dio seminara održat će se naknadno u Županijskoj bolnici Čakovec. Budući volonteri ovog programa obavezno moraju proći sva tri dana seminara kako bi se upoznali sa svim aspektima i specifičnostima volontiranja – od predstavljanja programa, volonterskog rada i obaveza, komunikacijskih i čitalačkih radionica, do higijenskih minimuma koji se moraju zadovoljiti prije nego volonteri krenu na odjel pedijatrije.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti na pricalice@murid.hr sa sljedećim podacima: ime i prezime, datum rođenja, adresa, zanimanje, kontakt (broj telefona, mail). Seminar je besplatan i ne iziskuje nikakva prethodna znanja i iskustva, a prijaviti se mogu svi – od tinejdžera do umirovljenika!

Na donjem linku je objava na MURID-ovim stranicama, a Vas molimo da nas medijski popratite:

Maja Baksa, mag.prim.educ
Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*