Treća smjena genula mnoge

“Dej se geni, dej se pokreni!“ slogan je ovogodišnjeg održavanja „Treće smjene“. Već treću godinu za redom učitelji Osnovne škole Tomaša  Goričanca Mala Subotica za svoje učenike, djelatnike, roditelje, ali i širu lokalnu zajednicu priređuju mali spektakl raznovrsnosti na jednom mjestu.

Razne radionice, šahovski i nogometni turnir, degustacije i uskrsni sajam, sve je to u svojim prostorijama skrivala škola.

Na parkiralištu ispred tražilo se mjesto više za sve zainteresirane i znatiželjne posjetitelje. Svaka od učionica bila je ispunjena znatiželjnim pogledima, spretnim rukama, a u hodnicima i predvorju škole na šarenim štandovima, odabirali su se razni ukrasi i kupovale delicije. Srednjoškolci su sa svojim mentorima prezentirali zanimljivost svojih poziva, a ostali su provodili raznovrsne radionice za sve uzraste.

Kako oblikovati razne predmete od gline, oslikati pisanicu, kreirati haljinu pomoću krumpira i boje, izraditi pokuse u kuhinji, samo su neke od aktivnosti koje ste mogli isprobati i doživjeti. Mogli ste igrati šah i pratiti nogometnu utakmicu i još mnogo toga.

U Osnovnoj školi Tomaša Goričanca  osim radionica, održan je i uskrsni sajam u suradnji  s Općinom Mala Subotica. Velikim odazivom mnogih zainteresiranih uspjeli su pokazati da osim redovne nastave, škola može poslužiti i za drukčija druženja i uživanja. Razdragana djeca i roditelji punih su ruku napuštali prostore škole. Velikim angažmanom djelatnika, ravnateljice, načelnika i predstavnika srednjih škola, udruga i mnogobrojnih pojedinaca projekt je ispunio svoja očekivanja.

Željka Štampar Zamuda

 

 

 

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*