Međimurje Press
Kultura i obrazovanje

U KINA JE STIGAO FILM SNIMLJEN PREMA PRIČI STEPHENA KINGA

Nastao prema jezivoj priči Stephena Kinga, film BOOGEYMAN u distribuciji Blitz filma je iskonska poslastica za sve ljubitelje hororaca.

Srednjoškolka Sadie Harper i njezina mlađa sestra Sawyer tuguju za svojom nedavno preminulom majkom, a njihov otac Will, koji je ujedno i terapeut, nosi se s vlastitom boli. Kad se jedan od Willovih pacijenata neočekivano pojavi u njihovom domu, ostavlja za sobom zastrašujući nadnaravni entitet koji lovi obitelji i hrani se patnjom svojih žrtava.

“Živo se sjećam užasa koji sam osjećao čitajući Kingovu kratku priču kao dijete, i upravo sam taj osjećaj straha iz djetinjstva htio potaknuti u kinima diljem svijeta. Ovaj je film napravljen u suradnji s nevjerojatno talentiranim timom kreativaca, a temeljen je na prekrasnim izvedbama naše nevjerojatne glumačke postave – doista sam zadivljen njima. Nevjerojatno smo ponosni na ovaj film i jedva čekamo da vam svima damo razlog da se ponovno bojite mraka.” – izjavio je redatelj Rob Savage uoči dolaska filma u kina. U razgovoru za Empire, redatelj je otkrio da je postojala jedna scena u filmu koja je toliko uplašila publiku na testnim projekcijama da ju je morao promijeniti.

Za scenarij su zaslužni Mark Heyman, poznat kao scenarist filma “Black Swan” te Scott Beck i Bryan Woods, dvojac zaslužan za “A Quiet Place”. Glumačku ekipu čine Sophie Thatcher, Chris Messina, Vivien Lyra Blair, Marin Ireland, Madison Hu, LisaGay Hamilton i David Dastmalchian.

Osigurajte svoju ulaznicu već danas na blagajnama ili putem web stranica kina. I ne zaboravite pogledati ispod kreveta prije spavanja.

PR Blitz

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja